zondag 4 augustus 2013

Gaypride


Waarom gebruiken homosympathisanten steeds maar weer de vernedering, mishandeling en discriminatie van homo’s als argument om daarmee het andere uiterste te verheerlijken: een wereldwijde acceptatie van homoseksualiteit die blijkbaar voor iedereen als normaal moet worden beschouwd?
 
Natuurlijk is het niet goed te praten dat homo’s in elkaar worden geslagen of, zoals in Rusland, in de val worden gelokt en mishandeld. Maar daarom hoef ik nog niet af te wijken van mijn overtuiging dat de liefde tussen man en vrouw de enige zuivere vorm is?
 
Ik sla geen homo’s in elkaar, maar ik zou als ambtenaar van de burgerlijke stand beslist geen homo’s in de echt kunnen en willen verbinden. Ook niet uit respect? Nee, als ik geen pindakaas lust dan koop ik het toch echt niet, alleen om Albert Heijn een plezier te doen?

Het wordt anders als mensen homo’s als uitschot zien. Ze zijn besmet met etnische zuiveringsdrang, en vernederen in meer of mindere mate óók gehandicapten, ouderen, joden en allochtonen.
 
Het gebeurt op grote schaal, wereldwijd! Dat heeft niets te maken met haat, maar breekt alle wetten van fatsoen en respect.
 
Je vraagt je af of zo’n botenfeestje in Amsterdam geen olie op het vuur is…

Geen opmerkingen: