vrijdag 20 mei 2016

Sylvana Simons: onderbuikpolitiek?

Noem Zwarte Piet in één adem met het discriminatievraagstuk dan kun je er vergif op innemen dat dit onmiddellijk weerstand veroorzaakt bij het gros van de Nederlandse bevolking.

De tv-presentator Sylvana Simons wil in de politiek, maar als je al afzet tegen onze grootste zwarte nationale trots en je brengt dit in onmiddellijk verband met racisme dan hoeft Simons zich echt geen zorgen te maken over haar politiek loopbaan, want die komt niet eens van de grond. Simons vertoont typisch BN-gedrag, ze willen allemaal ‘wat’ doen voor de samenleving.

Bovendien stoort men zich in de Den Haag aan hetzelfde provocerend gedrag dat ze ook uitstraalt in haar programma’s. Misschien is het handiger voor haar om in de leer te gaan bij Geert Wilders, die in ieder geval een boodschap heeft, en weet wat er speelt onder de Nederlandse bevolking.

Als je slechts de politiek in wilt om ongelijkheid om te buigen naar gelijkheid, en je wordt daarbij ook nog eens gedreven vanuit je onderbuik, dan heeft dit geen enkele voedingsbodem.
Ongelijkheid is een zegen voor de mensheid! Accepteer dat, en gedraag je niet als ‘miss Europe’ die gaat voor de wereldvrede.

Geen opmerkingen: